banner

GIGANT APELDOORN | 1 / 2 NOVEMBER 2024 | ­Facebook | Instagram | youtube  

Auto

Het Brainstorm Festival wordt gehouden in Podium Gigant aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn. In het menu onder het kopje 'parkeren' kun je de beste parkeermogelijkheden vinden.

De dichtsbijzijnde parkeergarage is Q-Park Museum-Centrum aan de Roggestraat 133. Gratis parkeren kan buiten het centrum van Apeldoorn, op 10-15 minuten loopafstand van het festival.Trein

Het Centraal Station in Apeldoorn heeft directe verbindingen met enkele van de belangrijkste treinstations van Nederland. Vanuit steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Ede, Enschede, Zwolle en Arnhem kun je gemakkelijk met de trein naar Apeldoorn.

Belangrijk voor onze internationale gasten: het Centraal Station heeft een directe verbinding met Schiphol (Amsterdam). Elk uur vertrekt er hier een trein richting Hilversum / Apeldoorn. Op deze manier is het slechts 1 uur en 18 minuten rijden naar Apeldoorn. Kijk voor exacte tijden en routes bij NS. Website: www.ns.nl

Apeldoorn is ook verbonden met internationale treinstations. 
Voor informatie zie: www.ns.nl


Lopen vanaf Centraal Station Apeldoorn:

Vanaf het Centraal Station in Apeldoorn is het slechts 10 minuten lopen naar podium Gigant. Bij het verlaten van het treinstation loop je de Stationsstraat in. Volg deze weg tot aan de winkelstraat Hoofdstraat. Loop deze weg in en ga bij de 4e weg linksaf de Van Kinsbergenstraat in. Aan het einde van deze straat ga je rechtsaf, de Nieuwstraat in. Na 50 meter ligt podium Gigant aan je linkerzijde.(Nacht)Bus

FlixBus biedt (nacht)bussen aan vanuit heel Europa naar diverse centraal gelegen stations in Nederland. Vanaf hier is het gemakkelijk om de trein naar Apeldoorn te nemen. Kijk op uw lokale website van FlixBus voor de beste route: www.flixbus.de


Vliegtuig

Je kunt met het vliegtuig naar verschillende steden in Nederland vliegen. De grootste luchthaven is Schiphol (Amsterdam). Maar ook internationale vluchten zijn beschikbaar naar Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Voor treinverbindingen van deze luchthavens naar Apeldoorn check: www.ns.nl. Opgelet: alleen Schiphol - Amsterdam heeft een treinstation. Vanaf de andere luchthavens moet je de bus nemen naar het dichtstbijzijnde treinstation.

Hier een lijst met de luchthavens, de belangrijkste steden waarmee ze verbindingen hebben en hun websites voor meer informatie:

Schiphol Amsterdam:
Verbindingen met alle landen in de wereld, inclusief Duitsland, Zwitserland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Engeland, Tsjechië, Hongarije, Italië, Brazilië en de VS.
Website: www.schiphol.nl
De trein naar Apeldoorn neemt 1 uur en 18 minuten in beslag en vertrekt overdag om de 30 minuten.

Eindhoven Airport:
Hamburg (D), Londen (UK), Stockholm (S), Parijs (F), Milaan (I), Boedapest (HU) en meer...
Website: www.eindhovenairport.nl
De trein naar Apeldoorn neemt circa 2 uur in beslag. Let op dat je eerst de bus naar het centraal station van Eindhoven moet nemen.

Rotterdam Airport:
Hamburg (D), Genève (CH), London (UK), Manchester (UK), Paris (F) en meer...
Website: www.rotterdam-airport.nl
De trein naar Apeldoorn neemt ruim 1,5 uur in beslag. Let op dat je eerst de bus naar het centraal station van Rotterdam moet nemen.