banner

GIGANT APELDOORN | 1 / 2 NOVEMBER 2024 | ­Facebook | Instagram | youtube  

Confessions Of A Traitor, Leonov en Angelic Forces komen

De Engelse melodic metalcore band Confessions Of A Traitor, de Noorse post-rock/doom band Leonov en de Nederlandse 80’s metalband Angelic Forces zijn vastgelegd voor de 16de editie van het Brainstorm Festival. De drie bands spelen allemaal op zaterdag 4 november.

Confessions Of A Traitor heeft in een paar jaar tijd een goede reputatie opgebouwd in Engeland. Dat viel internationaal op en de band scoorde vervolgens een platendeal bij Facedown Records. COAT is momenteel de enige Europese band die onderdak heeft bij dit Amerikaanse kwaliteitslabel. En nu komen de heren voor het eerst naar Nederland.

Dat geldt niet voor Leonov. De Noorse band is een oude bekende en was twee keer eerder te zien op het Brainstorm Festival, maar stond bijvoorbeeld ook al eens op FemME. Leonov brengt dit jaar een nieuw album uit, wat voor ons reden is om de band met hun dromerige, atmosferische post-rock/doom een speciale show te laten geven in onze theaterzaal.

Nederland wordt ook dit jaar niet vergeten: Angelic Forces uit de noordelijke provincies brengt hun aanstekelijke 80’s hardrock naar Apeldoorn. Het laatste album ‘Arise’ is internationaal goed ontvangen, en reden te meer om de band naar het Brainstorm Festival te halen.

Eerder legden wij Extol (progressive death-metal), Xandria (symphonic metal) en Serenity (power-metal) vast voor de 16de editie van het Brainstorm Festival, dat op vrijdag 3 en zaterdag 4 november wordt gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Naast concerten op de mainstage is er een theaterzaal voor (unplugged) shows en interviews. Het festival biedt verder een expositie, een bier-proeverij en een kleine cd-markt aan, voor de ultieme festivalbeleving.

Tickets kun je hier bestellen!

Confessions of a Traitor 01 Leonov Angelic Forces 01