banner

GIGANT APELDOORN | 1 / 2 NOVEMBER 2024 | ­Facebook | Instagram | youtube  

Concerten, debat, expositie, een cd-markt: ze komen samen tijdens het jaarlijkse Brainstorm Festival in podium Gigant in Apeldoorn. Sinds 2008 houdt de Stichting Brainstorm Festival hier met succes het jaarlijkse culturele (hard)rock, (hard)core en metalfestival.

Brainstorm Festival onderscheidt zich door naast bekende bands jaarlijks ook kwalitatief goede bands uit de underground een podium te bieden. Uiteraard ontbreekt ook regionaal talent niet. Brainstorm Festival is zodoende dé plek om nieuwe bands te ontdekken, vrienden te ontmoeten en een goede tijd te hebben!

Naast de concertzaal van Gigant maakt het festival gebruik van de bijbehorende theaterzaal. Hier wordt een alternatieve programmering verzorgd met akoestische optredens, interviews en vermaak. Om te relaxen kun je in het café iets drinken of op de cd-markt wat nieuwe cd's en originele Brainstorm Festival-merchandise aanschaffen.

Wil je onze stichting ondersteunen, bezoek dan vooral het jaarlijkse festival. Traditiegetrouw wordt dit in het eerste of tweede weekeinde van november gehouden. Je kunt ons werk ook steunen door een gift over te maken naar onze bankrekening:

NL11 RABO 0140 7620 86 ten name van Stichting Brainstorm Festival te Waddinxveen, BIC/SWIFT RABONL2U.

RSIN: 8193.04.128
KVK: 24434336

Verdere informatie over de stichting en het bestuur vindt u bij de ANBI status pagina.