banner

GIGANT APELDOORN | 1 / 2 NOVEMBER 2024 | ­Facebook | Instagram | youtube  

Kristian ‘Necrolord’ Wåhlin naar Brainstorm Festival

De Zweedse kunstenaar Kristian ‘Necrolord’ Wåhlin exposeert een deel van zijn werk tijdens het komende Brainstorm Festival in Apeldoorn. Wåhlin geniet wereldwijd grote bekendheid door de albumcovers die hij maakte voor bands als Bathory, Dissection, Amorphis en Ensiferum.

Tijdens het Brainstorm Festival zijn in ieder geval ook de geschilderde albumcovers te zien van Extol. De Noorse progressive death-metal band is dit jaar headliner van ons tweedaagse evenement in Podium Gigant. Verder staat Necrolord stil bij zijn werk dat hij maakte voor Endtime Productions, waar Extol lange tijd onder contract stond. Het Zweedse platenlabel viert het 25-jarig jubileum. En ongetwijfeld is er nog veel moois te bewonderen. 

Als kers op de taart werkt Necrolord mee aan een gesprek in de theaterzaal van het Brainstorm Festival. Daar vertelt hij meer over zijn werk en beantwoordt ook vragen vanuit het publiek.

De 16de editie van het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 3 en zaterdag 4 november gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Naast concerten op de mainstage is er een theaterzaal voor (unplugged) shows en interviews. Het festival biedt verder een expositie, een bier-proeverij en een kleine cd-markt aan, voor de ultieme festivalbeleving.

Tickets kun je hier bestellen!

Kristian-Necrolord-Wahlin