Dineer met je favoriete band backstage

Net als in voorgaande jaren zijn er wederom een beperkt aantal VIP-tickets verkrijgbaar. Heb je reeds een ticket gekocht, dan is het mogelijk deze te upgraden naar VIP-status. Neem in alle gevallen even contact met ons op per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VIP-guests krijgen backstage een rondleiding, zodat ze met eigen ogen kunnen zien wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van het jaarlijkse Brainstorm Festival. Daarnaast dineren ze backstage met een band naar keuze. Er is dan volop tijd om met je favoriete artiest te praten. Ook wordt de ontmoeting door een van onze fotografen vastgelegd. Deze foto’s krijg je naderhand per e-mail toegestuurd als blijvende herinnering.

Dit jaar is het voor VIP-guests mogelijk om één van de volgende bands backstage te ontmoeten: Sirenia, Cellar Darling, Darkwater, Nightland, Drottnar, Kalidia of Hypersonic.

De 12e editie van het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 gehouden in Gigant in Apeldoorn. Combi-, jeugd-, VIP- en dagtickets zijn verkrijgbaar via Gigant (iDeal) of de Brainstorm webshop (creditcard/paypal).