Nightland laatste band, Necrolord komt exposeren

De line-up voor het Brainstorm Festival 2019 is rond. Als laatste band is de Italiaanse band Nightland toegevoegd. De band speelt symphonic death-metal en was al eens eerder te zien in Apeldoorn. Die show maakte diepe indruk, dus wij zijn bijzonder blij dat Nightland bij ons hun nieuwe album komt presenteren!

Nightland is in Nederland inmiddels geen onbekende band meer. Na het Brainstorm Festival speelde de band regelmatig in het Nederlandse clubcircuit. Ook stond de band op Occultfest. Tot slot volgde een uitgebreide Europese tour als support van Fleshgod Apocalypse en Carach Angren.

Naast de komst van Nightland zijn we bijzonder blij te kunnen melden dat Kristian ‘Necrolord’ Wåhlin komt exposeren. Hij is natuurlijk bekend van de albumcovers die hij maakte voor artiesten als Dissection, Extol en natuurlijk In Mourning, die ook op het Brainstorm Festival te zien zijn. Kom zeker kijken bij zijn expositie!

 

De 12e editie van het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 gehouden in Gigant in Apeldoorn. Combi-, jeugd- en dagtickets zijn verkrijgbaar via Gigant (iDeal) of de Brainstorm webshop (creditcard/paypal).

VIP-tickets komen op een later moment beschikbaar en het zal mogelijk zijn om je ticket op dat moment aan te passen.