Zweedse progressieve band co-headliner

Met de Zweedse progressieve metalband Darkwater heeft het Brainstorm Festival een geweldige co-headliner voor de zaterdagavond in huis gehaald. De band presenteert in Apeldoorn hun nieuwe album ‘Human’. Ook de Zwitserse gothic-doom rockband Askara is present op het festival.

Darkwater heeft een trouwe fanschare in Nederland. Die werd jaren geleden reeds opgebouwd met shows op ProgPower Europe en het Brainstorm Festival. Nu keert de band terug naar Nederland. Darkwater staat garant voor een hoogstaande live-show die hun geweldige muziek recht doet.

De Zwitsers van Askara kregen afgelopen jaar internationaal voet aan de grond. De band tourde dat jaar als support-act voor Sleeping Romance door Europa. De band viel in de smaak en een show op het Brainstorm Festival is het logische vervolg.

Met de komst van Darkwater en Askara is de line-up van het Brainstorm Festival bijna rond. De komende tijd worden nog drie artiesten bekend gemaakt. Zeker zijn de komst van o.a. Sirenia (NO), Cellar Darling (CH), War Of Ages (USA), In Mourning (S) en Drottnar (NO).

De 12e editie van het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 gehouden in Gigant in Apeldoorn. Combi-, jeugd- en dagtickets zijn verkrijgbaar via Gigant (iDeal) of de Brainstorm webshop (creditcard/paypal).

VIP-tickets komen op een later moment beschikbaar en het zal mogelijk zijn om je ticket op dat moment aan te passen.