Blackbriar en Monograf naar Brainstorm Fest

Het theaterprogramma van het Brainstorm Festival 2019 krijgt steeds meer vorm. Op vrijdagavond 8 november kun je een speciale show verwachten van de Nederlandse gothic-rock band Blackbriar. Een dag later geeft de nieuwe Noorse post-rock band Monograf hun visitekaartje af.

Blackbriar is een pareltje uit de Nederlandse rockscene. Op YouTube hebben miljoenen mensen de band reeds ontdekt, maar de definitieve doorbraak moet nog komen. Graag helpen wij met het Brainstorm Festival een handje door de band een prachtig podium te bieden.

Het Noorse Monograf staat zaterdag 9 november op de planken. De post-rock band is in eigen land behoorlijk aan het doorbreken, en dat succes krijgt nu een vervolg op ons festival. Wie de afgelopen jaren Leonov aan het werk heeft gezien, mag de show van Monograf zeker niet missen.

Eerder werd de komst van de Franse pianist Charles-Henri Maulini reeds bekend gemaakt voor de theaterprogrammering. De komende tijd volgen meer artiesten voor zowel het theater als de mainstage.

De 12e editie van het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 gehouden in Gigant in Apeldoorn. Combi-, jeugd- en dagtickets zijn verkrijgbaar via Gigant (iDeal) of de Brainstorm webshop (creditcard/paypal).

VIP-tickets komen op een later moment beschikbaar en het zal mogelijk zijn om je ticket op dat moment aan te passen.