Drottnar hardste band op Brainstorm Fest

De progressieve extreme-metal band Drottnar (NO) is vastgelegd voor de 12e editie van het Brainstorm Festival. De Noren presenteren daar hun nieuwe album ‘Monolith’.

Drottnar was in 2011 voor het laatst in Nederland te bewonderen. Ondanks het gebrek aan shows en de lange tijd tussen hun releases, is de band altijd een vaste waarde gebleven binnen de Noorse metalscene. Op het Brainstorm Festival krijgen we hun nieuwe live-show te zien. Het is de enige show dit jaar in Nederland, dus verplichte kost voor de fans.

Van geheel andere orde is de komst van de Franse pianist Charles-Henri Maulini. Hij verzorgt in de theaterzaal van het Brainstorm Festival een pianoconcert. Maulini staat onder contract bij het Nederlandse alternatieve platenlabel Volkoren. Dit belooft een bijzonder rustpunt te worden tussen al het gitaargeweld.

De 12e editie van het Brainstorm Festival wordt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 gehouden in Gigant in Apeldoorn. Combi-, jeugd- en dagtickets zijn verkrijgbaar via Gigant (iDeal) of de Brainstorm webshop (creditcard/paypal).

VIP-tickets komen op een later moment beschikbaar en het zal mogelijk zijn om je ticket op dat moment aan te passen.