Eerste namen voor 12e editie bekend

Sirenia (NO) is de headliner van de 12e editie van het Brainstorm Festival dat op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Naast deze Noorse gothic-metal band zijn Cellar Darling (CH) en War Of Ages (USA) in ieder geval van de partij. Meer bands worden de komende tijd bekend gemaakt.

Wil je dit jaarlijkse festival voor een scherp prijsje helemaal meemaken, dan kun je tot vrijdag 17 mei om 16.00 uur early bird tickets kopen via Gigant of de Brainstorm webshop. Deze geeft je toegang tot beide festivaldagen. Na dat tijdstip begint de reguliere voorverkoop, inclusief de verkoop van dagkaarten.

Met Sirenia heeft het Brainstorm Festival een absolute topper in hun genre in huis. De band tourde eerder dit jaar door Europa om het nieuwe album ‘Arcane Astral Aeons’ te presenteren, en tijdens het Brainstorm Festival wordt dat feest nog eens uitgebreid overgedaan.

Fans van Eluveitie hebben ongetwijfeld het nieuwe album ‘The Spell’ van Cellar Darling reeds opgepikt. De progressieve folk-rock band uit Zwitserland speelt onder aanvoering van zangeres Anna Murphy (ex-Eluveitie) de sterren van de hemel.

Melodieus en agressief: die combinatie tref je aan in War Of Ages. De Amerikaanse metalcore band stond twee keer eerder op het Brainstorm Festival en keert terug om nieuw werk te promoten. War Of Ages staat garant voor een groot feest.